VELUX dakramen, lichtkoepels en zonweringen in Weert

Dakramen

Dakramen

Meer daglicht, meer wooncomfort en minder warmteverlies met de ramen van Dakramen Zuid.

Installatieproducten

Installatieproducten

Gootstukken, dampremmende folie en andere hulpmiddelen bij de installatie van VELUX dakramen.

Lichtkoepels

Lichtkoepels

Groot assortiment aan VELUX lichtkoepels met beglazing voor het platte dak.

Raamdecoratie en zonwering

Raamdecoratie en zonwering

Van verduisterende gordijnen tot rolluiken, van vitrage tot insectenhorren.

Dakramen

Meer daglicht, meer wooncomfort en minder energieverbruik. Dat zijn de drie speerpunten van de VELUX dakramen van Dakramen Zuid. Hoe we dit waarmaken?

Het slimme ontwerp maakt dat het draaiende gedeelte van het dakraam zo slank mogelijk gehouden kan worden, waardoor het glasoppervlak (en dus de hoeveelheid binnenvallend licht) groter is dan bij de meeste dakramen. Uw donkere zolderkamer is verleden tijd.

Neem vandaag contact met ons op

Met het volle gewicht tegen een raam staan duwen om het dicht te krijgen? Dat zal u bij de VELUX dakramen van Dakramen Zuid niet overkomen. Het bedienen van onze ramen gaat altijd muisstil en soepel. Nog gebruiksvriendelijker zijn onze nieuwe
elektrische VELUX dakramen die u bedient met een comfortabele bedieningstablet.


Onze VELUX dakramen zijn gemaakt van hoogwaardige isolatiematerialen. Ondanks het feit dat het glasoppervlak groter is, is de warmte-isolatie optimaal. Zo geniet u van het licht van buiten, zonder er de kou bij op de koop toe te hoeven nemen.

Tuimelvenster of uitzettuimelvenster?

Wat is verschil tussen een tuimelvenster en een uitzettuimelvenster? We snappen het heel goed als u door de tuimelvensters het spreekwoordelijke bos niet meer ziet. Het is eigenlijk heel simpel: een tuimelvenster scharniert in het midden en kan 180° om zijn as roteren. Dus als u de buitenkant van uw dakramen wilt schoonmaken, dan hoeft u geen enge ladders op; u draait het raam gewoon 180° in de rondte.

Meer over onze dakramen

Een uitzettuimelvenster scharniert aan de bovenzijde. Het opent naar buiten toe. Het voordeel van een uitzettuimelvenster is dat u – of het raam nu open of gesloten is – altijd een onbelemmerd uitzicht heeft.


Bij Dakramen Zuid bestelt u zowel tuimelvensters als uitzettuimtelvensters. En nog veel meer. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Installatieproducten

Onder de installatieproducten van Dakramen Zuid vallen alle hulpmiddelen voor het installeren van dakramen. Denk bijvoorbeeld aan gootstukken, waarmee u verzekerd bent van een waterdichte aansluiting tussen het dak en het dakraam bij een hellingshoek van 15 tot 90°.


Ook voor bijvoorbeeld isolatieframes en waterkerende manchetten neemt u contact op met Dakramen Zuid in Weert.

Meer informatie

Dampremmende folie voorkomt dat vocht van buiten en verzadigde warme lucht van binnen de dakconstructie indringen. Sommige daken zijn standaard met dampremmende folie uitgerust. Wanneer u echter een nieuw dakraam in zo’n dak laat plaatsen, wordt deze folie doorbroken. We zorgen er bij Dakramen Zuid voor dat we de dampremmende folie, waar deze beschadigd is, vernieuwen. Zo hoeft uw dak rondom het nieuwe dakraam niets aan isolatie in te boeten. Ook kunt u de dampremmende folie los bij ons kopen.

Lichtkoepels

Een lichtkoepel is eigenlijk niets anders dan een dakraam op een plat dak. Het is dé oplossing voor als u in een donkere ruimte graag wat buitenlicht

zou binnenlaten. Lichtkoepels bestaan er in tal van verschillende modellen, formaten en materialen.


Trouwens, wist u dat u ook zonweringen en raamdecoratie voor uw lichtkoepel bestelt bij Dakramen Zuid?

Neem contact met ons op

Toch zijn er een paar kenmerken die onze lichtkoepels met elkaar gemeen hebben:

  • Inbraakwerend
  • Reductie van regengeluid
  • Voorzien van regensensor
  • Onderhoudsarm
  • Uitstekend geïsoleerd

Raamdecoratie en zonweringen

U heeft uw (dak)raam besteld? Hoog tijd om de ruimte aan te kleden! Verduisterende gordijnen, rolgordijnen, rolluiken, misschien wel een insectenhor? U zegt het maar. Voor ongeveer alle vormen van raamdecoratie en zonweringen bent u welkom bij Dakramen Zuid in Weert.

Meer informatie